CAT/VAL
Cerrar Sesión 
AMPA - QUI SOM?
Visitas 376
Les sigles AMPA signifiquen: Associació de Mares i Pares d'Alumnes, i és l'entitat sense afany de lucre que agrupa les mares i els pares dels alumnes de l'escola.

 

La Junta de l'AMPA està formada per un grup de 7 pares i mares amb fills des de 1er fins a 6è amb el propòsit d'apropar les families a l'entorn escolar mitjançant activitats dirigides a les families.

Tenim com a objectiu treballar el PROJECTE COMPARTIT: FAMÍLIA-ESCOLA per aconseguir la millor educació col·laborant en l'estil d'educar que hem escollit com a pares.

Proposant el Caràcter Propi som conscients que el nostre ideal educatiu només és realitzable si tots els membres de la comunitat educativa l'assumim i col·laborem per dur-lo a terme.

Així, vosaltres, pares i mares heu de veure reflectida en aquesta proposta educativa l'opció d'escola que heu fet en funció, precisament, dels valors que s'hi promouen; i per tant, a nivell educatiu, nosaltres -familia i escola-  hem de caminar junts de manera coordinada i en contacte permanent, treballant conjuntament amb l'Escola per crear un bon clima escolar en benefici dels alumnes.

 

La implicació en l’educació dels nostres fills/es és una de les nostres tasques com a pares/mares.  Cadascú ho fa de moltes i diverses maneres i una d’elles és col.laborar puntualment o de forma continuada amb l’AMPA de l’escola dels nostres fill/es.

Actualment, ens trobem en un punt on és necessari que aquelles famílies que poguin reforcin la feina d’aquesta assocació i comencin a fer un relleu generacional que pensem és lògic i convenient.

 

Això será fonamental per a poder continuar endevant amb els projectes ja existents o bé de Nous que encare han d’arribar.

 PARTICIPA-HI !

Com podeu participar-hi:

  • Fent-vos socis i assistint als actes i reunions que convoca.
  • Participant en les comissions de treball creades per la Junta Directiva de l`AMPA.
  • Formant part de la Junta Directiva que escull democràticament l`assemblea de socis.

 

 

Dosatic S.L. © 2020
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat