diumenge, 24 de setembre de 2017
OBRE ELS ULLS! CREIX LA VIDA
Visitas 1
OBRE ELS ULLS! CREIX LA VIDA
Valoración: 18/25
 

OBRE ELS ULLS!  CREIX LA VIDA

 

El Lema d’aquest CURS 16-17 ens convida a fer créixer la vida. 

Si, estem envoltats  de molta vida. I potser moltes vegades no la percebem... perquè sovint ho fa molt en silenci.

Un curs més se’ns ofereix com a “oportunitat” per viure grans reptes, millorar projectes, innovar metodologies, continuar sent buscadors del sentit de la vida, sembradors de llavors -valors- que ens ajudin i ajudin als altres a CRÉIXER en la vida. 

El pòster d’aquest curs és un arbre. Larbre, que ha crescut des de que era una petita llavor al 1886 -amb l’arribada de les salesianes a Espanya.

 Amb ell volem simbolitzar el do de la vida que s’ha manifestat amb el pas dels anys, donant vida a tantes branques i tantes fulles, tantes llavors que han arribat a ser arbres a molts llocs i aixoplugar-hi a sota a tantes persones.

La vida creix… Estem immersos en un temps de canvis vertiginosos i la nostra és la generació de la immediatesa, amb una enorme dificultat per encaixar els processos de llarga durada: naveguem per Internet, viatgem en trens d’alta velocitat, cuinem en microones, consumim sopes instantànies, ens comuniquem des de a prop i lluny amb missatges ràpids: Whatsapp... I el problema rau en què amb freqüència intentem aplicar aquests mateixos ritmes a les relacions humanes, però ni una amistat, ni una parella, ni una família, ni una comunitat es forgen d’aquesta manera ultra-ràpida del temps, sinó que necessiten processos lents de creixement que cal cuidar amb paciència i atenció. 

Podem donar gràcies perquè tenim i gaudim de persones que ens ajuden, que ens donen alè, que comparteixen amb nosaltres les seves ganes de créixer, de viure, de buscar amb nosaltres motius per seguir sent persones amb esperança, de confiança, de suport, de consol, d’ànim... per tants nens i nenes, adolescents, joves i adults que volen donar suport a “la vida que creix”, Obriu els ulls. 

 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat