diumenge, 24 de setembre de 2017
ORGANITZACIÓ DEL MENJADOR
Visitas 1
ORGANITZACIÓ DEL MENJADOR
Valoración: 22/35
 

 

 MENJADOR ESCOLAR 

L`escola disposa de menjador i cuina propis dins del centre. 

Els menús són elaborats acuradament a la nostra cuina i controlats per un equip de dietistes i nutricionistes. 

El moment propi de menjador s’aprofita per educar en els hàbits d’higiene, la correcció a taula i la bona alimentació.

Les activitats lúdiques i l’esbarjo que complementen aquest temps, fomenten la convivència i la bona relació entre els/les alumnes, els seus monitors/es i també amb el personal de la cuina.

El Projecte general i anual del Menjador es fonamenta en el Projecte Educatiu de l’escola i en la seva línia pedagògica.

 

Objectius:

  • Fomentar hàbits d’higiene.
  • Potenciar les normes de convivència i de respecte.
  • Ajudar els infants en el seu creixement integral.
  • Gaudir del temps de lleure.

 

Organització dels tallers i activitats:

 
 
1rTORN(1r, 2n i 3r):13:00–13:45 dinar/13:45–14:50 esbarjo i activit.
 
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
DINAR
DINAR
DINAR
DINAR
DINAR
Taller de jocs de taula
Taller de manualitats
Taller de jocs
Taller de manualitats
Vídeo
 
 
2n TORN(4t,5è i 6è):13:00–13:45 esbarjo i activit./13:45–14:50 dinar i esbarjo
 
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
Esbarjo
Taller de jocs de taula
Taller de manualitats
Taller de ball
Vídeo
DINAR
DINAR
DINAR
DINAR
DINAR
 

 

Espais: Menjador, patis, gimnàs, aula del sol i aula de la lluna.

Personal: Coordinadora general, 6 monitors i 3 persones a la cuina.

L’escola Maria Auxiliadora gestiona el servei de menjador a través de ENDERMAR.

 

Dosatic S.L. © 2017
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat