dimarts, 16 d'octubre de 2018
JA ET POTS APUNTAR A CATEQUESI!
01/10/2018 - 369 Visites


Benvolgudes famílies.

Després de tot un any de camí, volem tornar a engegar aquest temps on aprenem, tots, nens i adults, a pintar el món de colors bonics, encara que de vegades no resulti gens fàcil.

S’afegeix la trista noticia de la pèrdua de la Carme Obiols que ens ha acompanyant durant molts anys en aquesta tasca de fer catequesi. Aquest estiu, una mica sobtadament per la rapidesa del desenllaç, ens ha deixat sense perdre el seu somriure i la seva pau. Certament la trobarem a faltar. També volem comunicar-vos que el dimecres 3 d’octubre a les 20h, als salesians, farem una Missa per recordar-la i pregar amb ella.

Però la vida continua i seguim compromeses a oferir aquesta camí de creixement de la nostra fe i la dels nostres infants.

Per això ens retrobarem el dimarts, dia 9 d’octubre, a les 5’30, juntament amb els nens farem l’inici d’aquest nou curs. Us recordem que continua el compromís d’acompanyar els nens i nenes en aquesta tasca educativa, és a dir a participar en les reunions que ens proposem.

Amb afecte,

Les catequistes

 

Confirmeu la vostra assistència i continuació omplint la següent butlleta. La podeu entregar en porteria.

 

Nom i cognom: ............................................... pares o tutors de .....................................

Telf: .......................................... e-mail: ........................................................................

Preu del curs: 35€

 DESCARREGA`L AQUÍ

Adjunts
Escribe un comentario

Dosatic S.L. © 2018
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat