dissabte, 18 de gener de 2020
FEAC: Família, Escola, Acció Compartida
02/09/2019 - 1989 Visites


Benvolgudes Famílies , l’estreta relació entre les famílies i l’escola és una necessitat de la societat actual i el programa és una excel·lent oportunitat per a dur-la a terme.

Ja fa dos cursos vam començar el projecte FEAC (Família Escola Acció Compartida) i ens posem en contacte amb vosaltres per convidar-vos a participar enguany.

 Avui, més que mai, es fa necessari un projecte comú i és imprescindible la col·laboració entre les famílies i l’escola. Per aquest motiu, els objectius d’aquestes trobades FEAC són:

  •  Facilitar la trobada dels pares i les mares que ho desitgin amb alguns mestres i professors de l’escola per parlar, en grups reduïts, sobre temes educatius que són d’interès comú. 
  • Crear un espai per reflexionar i dialogar en un temps programat, serè i sense pressions, on pares i educadors puguin parlar i escoltar-se tot gaudint d’un clima de cordialitat i confiança. 
  • Compartir entre pares i educadors i comprendre les preocupacions que tenim en l’educació dels fills per tal de donar-nos suport mutu.

Per això us proposem participar activament en les 3 trobades que estan previstes per aquest curs, que seran coordinades per professors de l’escola i seran els dijous de 17:30 fins a les 19:00 hores.

  

Com a novetat aquest curs oferirem el servei de monitoratge pels nens/es per facilitar la vostra participació.

Si esteu interessats en participar-hi ompliu, si us plau, aquesta butlleta i retorneu-la als tutors abans del dia 14 d’octubre.

Per a qualsevol consulta si us plau adreceu-vos a l’Equip FEAC.

 

Rebeu una salutació molt cordial.

 DESCARREGA'T LA INSCRIPCIÓ

 

 

Adjunts

Dosatic S.L. © 2020
Site desenvolupat per DYNAMO 3.5

Política de Privacitat